Contact info:

Joe Englischstraat 32
2140 Antwerpen (Borgerhout)


Contact formulier:
Heb je een vraag of opmerking? Verstuur dan dit formulier en we nemen spoedig contact met je op.

Iets meer over mezelf...

Ik ben Peter Orije.
Mijn interesse voor websites bouwen is eigenlijk begonnen in de Zoo van Antwerpen. Ik was daar 16 jaar actief als tuinarchitect tot iemand mij vroeg om de huidige website aan te passen. Ik zag een uitdaging en sleutelde 2 jaar als webmaster aan de Zoo website en met succes! De bezoekers aantallen stegen van van 520 naar 8500 per dag!

Ik ben me steeds blijven verdiepen in het maken van creatieve websites maar wel op een degelijke hosting. Een website voor mij moet vlot laden, zonder onnodige wachttijden. Vandaar mijn voorkeur voor Linux webhosting (snel, degelijk, betrouwbaar en vooral goedkoop!).

Verder was ik actief op bedrijven zoals Nucleus en Antilope en bouwde redelijk wat ervaring op. Hier ontwikkelde ik enkele pareltjes van websites zoals : www.cardoen.be www.casashops.com www.niniashoppingcenter.be

Eind November 2009 ben ik gestart met deze eenmanszaak Web2do. De missie van mijn bedrijf is om websites en webapplicaties te ontwikkelen die vanzelfsprekend zijn en prettig in het gebruik, maar ook origineel zijn en er creatief uitzien.

Ik bouw websites op verschillende CMS systemen zoals CMS made Simpe, Joomla, Wordpress en Drupal. Persoonlijk geef ik er de voorkeur aan CMS made Simple. Waarom? Het is volgens mij de enige CMS die vlot aan te leren is zonder al te veel toeters of bellen.

Citaat van recente klant over gebruik CMSmadeSimple: Hier kan ik echt onmiddellijk mee van start, echt deze CMS is eenvoudig en overzichtelijk in gebruik!
Recent werk kan je vinden in mijn Portfolio